Aan Hoes

Bonbons

Boulanger bonbons Aan Hoes

DSC01752Wit, melk of puur. Een praline- of caramelvulling. Wij zijn dol op onze Boulanger bonbons. Ieder seizoen en rondom speciale dagen (Valentijn, Pasen, Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst) bieden wij een verrassend assortiment aan. Te veel lekkers om op te noemen, je moet het gewoon proeven. Heerlijke bonbons van Aan Hoes in Nuth om jezelf te verwennen of te geven aan die ene speciale vriend of vriendin. Geef je ze aan iemand cadeau? Geef het aan en we pakken het leuk voor je in!

Bij Boulanger wordt voor alle producten gebruik gemaakt van de fijnste Belgische chocolade van Callebaut. Dit, in combinatie met verschillende vullingen, zorgt voor een chocoladeproduct dat zo lekker is, dat je jezelf telkens afvraagt waarom je de verleiding zolang hebt kunnen weerstaan.

Bonbons van Aan Hoes in Nuth; de ultieme sfeermaker voor elke gelegenheid, maar ook om jezelf een keer te verwennen en dat in zoveel variëteiten. Iedere bonbon met een eigen ontwerp en met hun eigen vullingen. Waarvan diverse met de specialiteit crème frâiche, in melk, puur en witte chocolade en daardoor direct herkenbaar als Boulanger-bonbons.

Kom je ook een bonbonnetje bij ons proeven?