Aan Hoes

Ontstaan Aan Hoes

In juni 2014 heeft Aan Hoes haar deuren geopend. Een nieuw begin van iets moois. Een ijssalon én lunchroom ineen, gevestigd in Nuth. Ons doel: iedere dag onze klanten laten genieten en blij maken.

Ik, Marjo Cobben, heb zelf enige tijd horecaervaring opgedaan in een ijssalon. Iedere dag werd mijn ARP_0189passie groter, zo groot dat ik heb besloten om mijn eigen ijssalon en lunchroom te starten. Samen met Marcel was de combinatie zo gemaakt. Hij die dol is op koken, ik die dol ben om onder de mensen te zijn. Er bestaat niets leukers dan klanten blij maken en gastvrouw te zijn van Aan Hoes.

Onze specialiteit? Eigen creatie en veel creativiteit! We vinden het heerlijk om over nieuwe ideeën voor Aan Hoes na te denken. Er is altijd wel weer iets nieuws op de menukaart te
vinden. Ook maken we veel dingen zelf, o.a. soep, gebak, wafels en sinds kort ook pannenkoeken. Onze dochter, Maud, loopt als de rode draad door de zaak. Ze vindt het geweldig om mee te helpen en doet dit al erg goed. Ze krijgt het er tenslotte met de paplepel ingegoten.

In het pandje van Aan Hoes hadden mijn ouders vroeger een kaaswinkel, dag in dag uit hebben zij
keihard gewerkt. In 2004 zijn zij gestopt met werken en gaan genieten van hun pensioen. Vervolgens heeft het pand lange tijd leeggestaan, uiteindelijk hebben we besloten om er zelf iets moois van te maken en onze grote droom te gaan waarmaken. Na een lange periode van klussen, zwoegen en zweten hebben Marcel en zijn vader het pand omgetoverd tot Aan Hoes. Iets nieuws en unieks in Nuth om iedereen te verwennen..