Aan Hoes zou Aan Hoes niet zijn als we niet zouden blijven vernieuwen. Want dat is wat wij het liefste doen: onze klanten blijven verrassen. Na lang oefenen, smaken combineren en proeven, heeft Aan Hoes haar eigen geheime recept voor een overheerlijk pannenkoekenbeslag. Van vrijdag t/m zondag (vrijdag vanaf 14.00 uur) kun je bij Aan Hoes aanschuiven voor een ambachtelijk bereide pannenkoek. De pannenkoeken worden bereid op een ronddraaiende pannenkoekcarrousel, maar ook los in de pan voor de mensen met een allergie. Van hartig tot zoet: je vindt het op onze pannenkoekenkaart. Wij presenteren onze nieuwe kaart trouwens op een deegroller. Gewoon omdat we dat leuk vinden en wij niet houden van standaard.
Heb je een glutenallergie? Onze pannenkoeken kunnen ook glutenvrij worden bereid!
Lekker om te weten… Naast dat wij onze pannenkoeken los serveren hebben we ook verschillende combi-menu’s. Want ben eerlijk, een pannenkoek mét soepje en koffie maakt het compleet. Honger gekregen? Bekijk snel de menukaart hieronder!