Aan Hoes

Wandelroutes

Een leuke wandeling door de omgeving van Nuth combineren met een ijsje of heerlijke lunch bij Aan Hoes? Bekijk hieronder de verschillende wandelroutes.

Tijdens dit leuke rondje Nuth, wandelt u eerst langs de mooie vijvers en een leuk stuk langs de Platsbeek, tot aan de rand van de buurtschap Grijzegrubben. Dan volgt een leuk hol pad omhoog naar een mooi plateau. De terugweg gaat over veldwegen langs akkers en weilanden. Aan het eind loopt u nog door een boomgaard.

Tijdens deze gemakkelijke wandeling met wat lichte heuvels, wandelt u eerst door een leuk parkje en apart bos en dan loopt u een leuk stuk langs de meanderende Geleenbeek. Via voetpaden komt u in de buurtschap Laar en dan loopt u over veldwegen naar een oude windmolen. U komt in de buurtschap Terstraeten en dan volgt een mooi pad langs de Platsbeek. Als laatste wandelt u tussen de prachtige vijvers van Nierhoven door. Neem zelf drinken mee voor onderweg, er staan genoeg zitbanken. Aan het einde is een terras met heerlijk ijs bij Aan Hoes.

Een afwisselende wandeling met flink wat hoogteverschil, langs de Geleenbeek, de Mulderplas, Landschapspark de Graven en het bos van Sweikhuizen. U passeert de dorpen Schinnen, Sweikhuizen en Spaubeek. U kunt pauzeren bij Aan Hoes.