Aan Hoes

Ons team

DSC01911Hallo ik ben Marjo… Iedere morgen open ik vol trots de deur van Aan Hoes.
Ik ben dol op chocolade. Je ziet mij dan ook vaak achter de bonbons om te proeven, doosjes te vullen of het leuk in te pakken.
Mijn meest favoriete plekje is bij de ijsvitrine. Ik word vrolijk van een goed gevulde vitrine vol met kleurrijke smaken. Mijn lievelingssmaak is croco-angelo, die moet je zeker een keer proeven!
Ik ‘kwebbel en bebbel’ graag en zorg dat iedereen zich thuis voelt bij Aan Hoes. Als ik de klanten zie genieten, geniet ikzelf ook.

Zie ik je snel weer?
Liefs, Marjo

Hallo ik ben Marcel… Ik heb altijd al van een eigen zaak gedroomd. In 2014 is deze droom werkelijkheid geworden. Ik ben supertrots op Aan Hoes. Als ik zie dat de gasten genieten van onze producten, of het nu cappuccino of een ijsje is, dan geniet ik het meest. Ik vind het geweldig om iets nieuws uit te proberen. Mijn favoriete werkplekken zijn dan ook: de keuken en de koffiebar. Het is een  pure passie om onze klanten te laten genieten van onze zelfgemaakte Aan Hoes producten.

Kom je ook genieten?
Groetjes, Marcel

DSC_0134
Hallo ik ben Maud… Ik vind het super, maar dan ook echt superleuk, dat mijn moeder en vader Aan Hoes hebben. Ik weet echt alles bij Aan Hoes en help daarom graag mee. Ik vind het leuk om klanten te bedienen en ze te verwennen. Ook weet ik waar ik alles moet vinden, ik weet wat er in iedere lade ligt.
Naast helpen, proef ik ook graag. Ik ben altijd het proefkonijn, maar dat vind ik stiekem geen probleem.
Ik heb altijd een vrolijke, gekke maar lieve lach op mijn gezicht. Ik doe alles met een lach, waardoor je zelf ook gaat lachen.

Kusje, Maud